Betaalmogelijkeheden

Betaalmogelijkeheden

1. iDEAL

Doe je aan internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Bunq, Friesland Bank, ING, Knab, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank of de Triodos Bank? Dan heb je toegang tot iDEAL, de gemakkelijkste manier van betalen op internet.

Je betaalt snel, simpel en veilig online via je eigen bank.
Je hebt geen speciale software nodig om iDEAL te gebruiken.
Op werkdagen voor 17.00 uur met iDEAL besteld? Morgen in huis!

2. PayPal

Bij Techonderdelen kun je betalen via PayPal. Een PayPal-rekening kun je gebruiken als je digitale portemonnee. Een veilige en handige plek waar je jouw betaalmethodes kunt bewaren en eenvoudig kunt gebruiken. Het enige wat je nodig hebt is je e-mailadres en PayPal-wachtwoord. Op de website van Paypal kun je meer informatie vinden.

Betalen met PayPal is bij Techonderdelen altijd volledig gratis.
Je kunt veilige aankopen doen zonder je creditcardnummer of financiële informatie door te geven.
Op werkdagen voor 17:00 uur met PayPal besteld? Morgen in huis!

3. Creditcard

Bij Techonderdelen zijn creditcards van MasterCard en Visa van Nederlandse aanbieders meer dan welkom.  Zodra we je creditcardgegevens gecontroleerd hebben, versturen we je bestelling dezelfde dag nog. Je creditcard wordt pas na levering daadwerkelijk belast.

4.Bancontact / Mister Cash

Bancontact maakt gebruik van een fysieke kaart die gekoppeld is aan tegoed op een Belgische bankrekening. De kaart kan zowel on- als offline worden gebruikt om mee te betalen. Betalingen via Bancontact zijn gegarandeerd en direct bevestigd. Bancontact is dé betaalmethode voor Belgische consumenten. Met meer dan 1 miljard betalingen per jaar, is Bancontact verreweg de populairste manier van betalen in België.

5. Overboeking

Betalen door middel van een overboeking houdt in, dat je na het invoeren van je bestelling zelf het openstaande orderbedrag op de bankrekening van Techonderdelen overmaakt. Vermeld bij het handmatig overmaken altijd het ordernummer.
Onze rekeninginformatie is:

Techonderdelen / SpelcomputerPro

NL19ABNA0511719353

Vooruitbetaling is niet de snelste manier van betaling. Hou daarom wel rekening met één tot drie werkdagen administratieve verwerking van de bank. Zodra we de betaling ontvangen hebben, e-mailen we je direct een ontvangstbevestiging en versturen we de bestelling nog dezelfde dag.