Levertijd & verzendkosten

Alle producten die in onze webwinkel als “op voorraad” vermeld staan hebben wij fysiek in onze winkel voorradig. Bestellingen die op werkdagen vóór 17:00 uur worden gedaan, zullen wij altijd dezelfde dag bij Post.nl aanbieden voor verzending. Wij doen altijd ons best uw bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Op de afrekenpagina staat een indicatie van de bezorg datum en tijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk via de mail van op de hoogte. De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten en inclusief BTW.

De verzendkosten bedragen:

€ 3,95 voor bestellingen die door de brievenbus passen onder de € 50,-.
€ 5,95 voor andere pakketpost bestellingen onder de € 50,-.
Gratis verzending voor alle bestellingen vanaf € 50,-.

Wij verzenden via PostNL en inclusief standaard een Track & Trace code, zodat u uw bestelling kan volgen vanaf het moment dat ze aangemeld zijn bij PostNL.

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van PostNL. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen. Hou er ook rekening mee dat er op maandag geen brievenbus postverzendingen meer afgeleverd worden.

Nadat een bestelling succesvol is afgerond ontvangt u hier een bevestiging van in uw email. Zodra wij uw bestelling hebben verwerkt krijg u hier ook een bevestiging van inclusief de factuur in PDF als bijlage. Op het moment dat PostNL  de verzending in behandeling heeft genomen ontvangt u een email met daarin de track & trace code waarmee uw bestelling online via www.postnl.nl te volgen is.

Mocht u nog vragen hebben dan kunt u altijd contact met ons opnemen.