Retourneren

Informatie rondom garantie & retour.

Om artikelen te retourneren hoeft geen contact formulier in te vullen, u kunt het artikel gewoon naar ons adres terugsturen. Heeft u een vraag over een artikel of over het retourneren van een product dan stellen wij het op prijs dat u telefonisch contact met ons opneemt 050-2030520. Wij zijn elke werkdag bereikbaar van 13:00 t/m 18:00 voor eventuele vragen.

U heeft het wettelijke recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Bij ons kun u binnen 30 dagen uw product retourneren

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd.

Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@techonderdelen.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

 

LET OP!

Reparatie onderdelen zoals telefoonschermen, LCD-schermen en touchscreens kunnen alleen geretourneerd worden indien de beschermfolies niet verwijderd zijn geweest. Voordat u deze folies verwijderd kunt u het beste het scherm testen, in sommige gevallen kan het voorkomen dat het vervangen van een scherm niet de oplossing is van het probleem.

 

Voorwaarden:

  • De bestelling dient zo ver dit mogelijk is, in originele (of vergelijkbare) en onbeschadigde verpakking teruggestuurd te worden.
  • Bij onjuist gefrankeerde zending zullen wij de kosten bij de klant in rekening brengen of indien bij restitutie met het terug te betalen bedrag verrekenen.
  • Net als in een winkel mag je de producten beoordelen en controleren op beschadigingen of defecten. Indien er meer met de producten gedaan zijn dan het beoordelen daarvan (om te kijken of je het wilt houden) en hierdoor schade of gebruikssporen zijn ontstaan, kan er waardevermindering in rekening worden gebracht.
  • Voor het retourneren van touchscreens, lcd-schermen of screenprotectors geldt als extra voorwaarde dat het scherm inclusief de originele beschermfolie wordt geretourneerd. Wij raden je daarom aan om na montage eerst het scherm te testen, voordat je de beschermfolie verwijdert. Let op dat het scherm teruggestuurd wordt in originele verpakking of vergelijkbare verpakking, dus in bubbelplastic, schuim of het speciale schermdoosje én in een verzenddoosje.
  • Op maat gemaakte producten kunnen niet geretourneerd worden.
  • Je draagt zelf het risico van de retourzending mocht deze zoekraken.

 

 

Geld terug
Als je ervoor kiest om je geld terug te krijgen in plaats van een vervangend product, dient het product binnen de genoemde tijd geretourneerd te worden. Je hebt een bedenktermijn van 14 dagen. Dit gaat in op de dag nadat je het product hebt ontvangen. Nadat je hebt aangegeven dat je wilt herroepen, heb je nog 14 dagen om de producten terug te sturen. Als je retourzending buiten deze termijn valt heb je nog wel recht op een vervangend product, maar vergoeden wij niet het aankoopbedrag.
Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of je hebt aangetoond dat je de goederen hebt teruggestuurd, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

Verzending
De retourkosten zijn voor eigen rekening. Mocht je een ondeugdelijk product hebben ontvangen, dan vergoeden wij jouw retourkosten met een maximum van €3,95 voor brievenpost en €6,95 voor pakketpost.

Terugbetaling
Na behandeling en controle van jouw retour is het mogelijk om je geld terug te krijgen. Dit doen wij zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen na herroeping.

Let op! Bij kabelscheur/breuk, glasschade of andere montagefouten wordt er geen garantie gegeven. Je bent zelf verantwoordelijk voor het correct uitvoeren van de montage.
Techonderdelen
Meeuwerderweg 135
9724ES Groningen
050-2030520
KVK 594.72.677
BTW NL107257233B01

[supsystic-form id=12]